Ne dopustite mobitelu da se isprazni

Danas je bez mobitela teško zamisliti dan, jer se njime koristimo u razne svrhe. Ipak, iako mobiteli danas mogu svašta, jedna od slabih točaka još je uvijek baterija. 

Kako biste bili sigurni od prazne baterije tijekom dana, dodatne baterije za mobitele odličan su pomoćnik. Možete ih pronaći u brojnim trgovinama s mobilnom opremom, u raznim varijantama i oblicima.

Birajte provjerene proizvođače mobilne opreme

Kao i kod svih električnih pomagala s baterijom, veoma je važno birati kvalitetu prije svega. S obzirom da tijekom punjenja vanjske baterije, kao i tijekom punjenja samog mobitela može doći do pregrijavanja, važno je birati modele marki koje su priznate i prepoznate. Tako ćete biti sigurniji od mogućih nezgoda. 

Baterija za mobitele

Uz to, kvaliteta baterije za mobitele, koja će se pokazati vremenom, veoma je bitna. Vanjska baterija, kao i baterija samog mobitela tijekom vremena gubi na kapacitetu, pa je veoma važno da je napravljena kvalitetno, kako bi ti gubitci bili što manji, a baterija za mobitele što dulje bila korisna.

Provjerite specifikacije baterije za mobitel

Mnoštvo izbora kada kupujete powerbank znači da je ponekad teško zaključiti koji je od njih najbolji. Stoga provjerite prije kupnje specifikacije vanjske baterije. Prvo i osnovno, provjerite koliki je njen kapacitet. Taj će vam podatak reći koliko ćete puta svoje uređaje moći do kraja napuniti na jednom punjenju. 

Što je veći kapacitet, to je naravno bolje. Nadalje, provjerite i kakve sve utore baterija za mobitele ima.

Najčešće se radi o:

  •  jednom ili dva klasična USB utora
  •  dodatnom utoru – koji služi za punjenje same baterije za mobitele

Provjerite i koji je napon na izlaznim USB utorima. Ako je manji od 5 V, punjenje bi moglo trajati duže.

Posebne pogodnosti kod punjenja mobitela

Ovisno o tome koji mobitel imate, postoje neke posebne pogodnosti koje biste mogli tražiti od svog powerbanka. Prije svega, provjerite postoji li opcija brzog punjenja, koja je veoma važna kako bi punjenje trajalo što kraće na modernim uređajima.

Također, imate li mobitel novije generacije provjerite i ima li vaša vanjska baterija za mobitel mogućnost bežičnog punjenja. To je odlična opcija jer ne morate brinuti o tome imate li sa sobom pravi USB kabel.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s